Artemis Innovatief Zorg Management   =   Manoesjka Lazet

 

Artemis IZM is een professionele dienstverlener binnen de zorgmarkt. De huidige dynamische zorg vereist kennis, kunde en ervaring, die Artemis IZM voor u in huis heeft. Veel ervaring heeft Artemis IZM opgedaan in verschillende takken van zorgverlening, waarbij altijd is gewerkt in lijn en visie van de organisatie.
Werkterreinen zijn o.a.: V&V, VG, (J)LVB, GGZ, Wlz, WMO zowel intramuraal, extramuraal en dagbesteding. Daarnaast ook ervaring bij Klinieken, kinderopvang en Welzijn. 

 

Artemis IZM is daarbij een betrouwbare partner, heeft snel een goed overzicht en weet de juiste prioriteiten te stellen.

Het zien van kansen, creëren van netwerken en leggen van verbindingen, staat voor Artemis IZM centraal. De manier van leidinggeven is coachend, activerend en stimulerend. Het gaat erom de mensen mee te krijgen. Daarbij is Artemis IZM zeer communicatief, heeft een hoge drive, en werkt pro-actief.

 

Een breed en actueel netwerk maakt Artemis IZM tot een gerenommeerde speler in de markt. 

 

De werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden zowel bij u op locatie als vanuit kantoor in Lith. Artemis IZM is flexibel en berekent een vast uurtarief waardoor u altijd weet waar u aan toe bent.  

Dus geen extra kosten voor een detacheringbureaus, maar rechtstreeks afstemmen met de interim manager.